Activiteiten in Oosterheem

Home > Oosterheem > Activiteiten in Oosterheem

Activiteiten in Oosterheem

In de wijk Oosterheem worden regelmatig evenementen en cursussen georganiseerd, voor zowel jong als oud. Leuk om ook eens aan mee te doen. Hieronder een overzicht:

 • Wijck, samen cultuur maken

  logo Wijck

  Bij Wijck werken we samen met wijkbewoners en maatschappelijke - en culturele organisaties in Zoetermeer. We organiseren samen allerlei activiteiten, zoals het Haak en Brei café en knutseldagen in de vakantie voor kinderen. Zo ontmoeten Zoetermeerders elkaar, hebben ze plezier en maken ze kennis met kunst en cultuur. Op die manier zorgen we ervoor dat de inwoners van Zoetermeer zich verbonden voelen met hun wijk en zich prettig en gezond blijven voelen.

  Meer informatie: www.wijck-zoetermeer.nl

 • Activiteiten Stichting Mensen in de Minima (MIM)

  logo Stichting Mensen in de Minima

  Stichting Mensen in de Minima heeft op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur. De vrijwilligers van het MIM helpen mensen met een inkomen tot 120% van het minimumloon met het invullen allerlei formulieren, kwijtscheldingen, betalingsregelingen, het schrijven van brieven, klachten en bezwaarschriften, aangifte inkomstenbelasting en het aanvragen of wijzigingen van toeslagen.
  Meer informatie: www.stichtingmim.nl

 • Seniorenactiviteiten van Palet Welzijn

  logo Palet Welzijn

  Er vinden diverse activiteiten voor senioren plaats in het wijkcentrum aan het Zanzibarplein. Voorbeelden van deze activiteiten zijn: yoga, gymnastiek, klaverjassen, sjoelen, volksdansen, zingen en nog veel meer.

  Lees meer
 • Activiteiten Stichting Piëzo

  Stichting Piëzo Oosterheem aan het Zanzibarplein 21 organiseert meerdere activiteiten. Een overzicht vindt u op www.stichtingpiezo.nl.

  Voor meer informatie kunt u ook bellen naar telefoonnummer 079-342 8416.

 • Elke dinsdagmiddag Open Oosterkerk

  Vergroot afbeelding: Oosterkerk

  Perron Centrum - Elke zondag staan de deuren van de Oosterkerk open om 9.30 uur en om 16.30 uur. Er worden dan kerkdiensten gehouden. Vanaf dinsdag 18 november 2014 staan de deuren van de Oosterkerk ook op dinsdagmiddag open. U kunt dan binnenlopen voor een gesprek of om de kerk te bekijken.

  Lees meer
 • Ontwikkelingen Bentwoud

  Vergroot afbeelding: logo Bentwoud

  De laatste ontwikkelingen van het Bentwoud vindt u in de nieuwsbrief op www.bentwoud.nl.

 • Perron 1

  Vergroot afbeelding: ingang Perron 1

  Perron 1 is een ontmoetingscentrum waar iedereen welkom is. Vanuit de locatie van Middin aan de Schiebroekstraat 1 en het WZH aan de Florence Nightingalelaan 92 bieden we de inwoners van Oosterheem de gelegenheid elkaar te ontmoeten.

  Lees meer

Enjoy Life

Oosterheemplein 198
2721 NB Zoetermeer

Telefoon: 14 079

Meer informatie

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert