Nieuws Oosterheem

Home > Oosterheem > Nieuws Oosterheem

Nieuws Oosterheem

RSS

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Geldpunt opent tweede vestiging

  (02-02-2023)

  Het Geldpunt opent op 9 februari een tweede vestiging. Tot nu toe konden Zoetermeerders met vragen en zorgen over geld terecht bij het Geldpunt in Seghwaert. Vanaf volgende week kan dit ook in Buytenwegh. De tweede vestiging komt aan de Teldersrode 25. Iedere donderdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur kunnen inwoners hier zonder afspraak terecht.

  Lees meer
 • Project 'Waste Warriors'

  (31-01-2023)

  Wethouder Blansjaar was vrijdag 27 januari aanwezig bij een presentatie van studenten van de Haagse Hogeschool over het project 'Waste Warriors'. Een interessant project waar studenten een innovatieve oplossing hebben bedacht om middelbare scholieren te motiveren om afval weg te gooien.

  Lees meer
 • Aankondiging verkoop vrije kavels aan de Hofwegenstraat

  (29-12-2022)

  De lege kavel aan de Hofwegenstraat, nabij restaurant Hudson Zoetermeer staat binnenkort te koop. De gemeente Zoetermeer verdeelt de kavel in negen delen en verkoopt elk deel afzonderlijk aan de nieuwe in te loten eigenaren. Op de negen kavels kunnen de nieuwe eigenaren hun vrijstaand huis bouwen.

  Lees meer
 • Herdenkingsboom coronaslachtoffers

  (21-12-2022)

  De gemeente Zoetermeer heeft sinds kort een herdenkingsboom ter nagedachtenis aan Zoetermeerders die getroffen zijn door het coronavirus. Bij de boom, in Park Palenstein, staat een bordje met de tekst 'Op deze plek herdenken wij onze dierbaren, verloren in coronatijd'.

  Lees meer
 • InZet opent GeldPunt voor vragen over geldzaken

  (12-12-2022)

  Door de energiecrisis en inflatie, stijgt het aantal Zoetermeerders met geldzorgen. De gemeente wil deze mensen graag helpen. Daarom opent Zoetermeer samen met zorg- en welzijnsorganisatie inZet het Geldpunt.

  Lees meer
 • Feestelijke afsluiting project Kom naar Buiten

  (02-12-2022)

  Het Kom naar Buiten-project is op donderdag 24 november 2022 feestelijk afgesloten. Er was een diner voor alle betrokkenen van de ruim 40 activiteiten waar Kom naar Buiten bij aansloot. Alle betrokken vrijwilligers en initiatiefnemers werden bedankt voor hun inzet en zorg in de wijken. Tijdens het diner werd teruggeblikt op alle prachtige evenementen van de afgelopen periode. Ook werden er nieuwe contacten gelegd en werd genoten van een heerlijke maaltijd.

  Lees meer

Enjoy Life

Oosterheemplein 198
2721 NB Zoetermeer

Telefoon: 14 079

Meer informatie

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert