Enquête Eilandenbuurt

Home > Oosterheem > Nieuws Oosterheem > Enquête Eilandenbuurt

Enquête Eilandenbuurt

RSS

Woont u in de ‘Eilandenbuurt’? Dan vragen wij u mee te doen aan een onderzoek over uw buurt op doemee.zoetermeer.nl. Wij vinden het als gemeente belangrijk dat u als wijkbewoner invloed heeft op en betrokken bent bij uw woon- en leefomgeving.

U weet wat er speelt en wat er mogelijk nodig is om uw leefomgeving zo prettig en veilig mogelijk te maken. Iedereen in het huishouden vanaf 16 jaar en ouder kan meedoen. Reageren kan tot en met zondag 29 mei 2022.

Aanleiding

Bewoners konden vorig jaar een enquête invullen over de veiligheid en leefbaarheid in de Eilandenbuurt. De gemeente heeft deze enquête gehouden vanwege signalen van bewoners over overlast in een gedeelte van deze buurt. Op basis van de resultaten van de enquête, hebben wij samen met bewoners en organisaties in de wijk, verschillende acties ondernomen om de leefbaarheid en veiligheid te verbeteren. Bijvoorbeeld extra surveillance door politie en handhaving, gesprekken met bewoners en het organiseren van diverse activiteiten voor de buurt.

Wij vragen opnieuw aan de bewoners om een enquête in te vullen, omdat wij graag willen weten of deze acties het gewenste effect hebben gehad. Ook kijken we of er nog meer acties nodig zijn. 

Enjoy Life

Oosterheemplein 198
2721 NB Zoetermeer

Telefoon: 14 079

Meer informatie

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert