InZet opent GeldPunt voor vragen over geldzaken

Home > Oosterheem > Nieuws Oosterheem > InZet opent GeldPunt voor vragen over geldzaken

InZet opent GeldPunt voor vragen over geldzaken

RSS

Door de energiecrisis en inflatie, stijgt het aantal Zoetermeerders met geldzorgen. De gemeente wil deze mensen graag helpen. Daarom opent Zoetermeer samen met zorg- en welzijnsorganisatie inZet het Geldpunt.

Bij het Geldpunt kunnen alle Zoetermeerders op een laagdrempelige manier praten over geld. Dat kan telefonisch, per mail of bij het Geldpunt zelf. De medewerkers van het Geldpunt hebben de aandacht en kennis om samen te zoeken naar de ondersteuning die inZet kan bieden.

Het Geldpunt is op verschillende manieren te bereiken.

  • Telefonisch op 06-15031286. Dit nummer is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9.00 en 16.30 uur. Bellen met het telefoonnummer is gratis
  • Via e-mail: geldpunt@inzet-indewijk.nl.
  • Op de InZet-locatie in Noordhove & Seghwaert. Medewerkers zijn hier iedere dinsdag aanwezig tussen 11.00 en 15.00 uur. Het adres van het inlooppunt is Petuniatuin 7. U kunt hier zonder afspraak terecht.

Meer informatie over het Geldpunt vindt u op Opening inZet Geldpunt voor Zoetermeerders met geldzorgen.

Enjoy Life

Oosterheemplein 198
2721 NB Zoetermeer

Telefoon: 14 079

Meer informatie

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert