Komt u Wijk en Agent samen versterken?

Home > Oosterheem > Nieuws Oosterheem > Komt u Wijk en Agent samen versterken?

Komt u Wijk en Agent samen versterken?

RSS

De teams van Wijk en Agent Samen (WAS) zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste buurtbewoners die hun teams willen versterken. Wilt u ook een bijdrage leveren aan uw wijk? Word dan nu lid van een van het WAS-team. Dat kan via buurtpreventie@zoetermeer.nl.

In iedere wijk in Zoetermeer is een WAS-team actief. In deze teams werken buurtbewoners en wijkagenten samen. Zij zetten zich in voor de veiligheid en leefbaarheid van de wijk. Zij surveilleren op reguliere basis samen in de wijk om een oogje in het zeil te houden en misstanden te signaleren. Ook als er geen speciale surveillanceavonden zijn, zijn de WAS-leden alert op misstanden. Daarnaast zijn zij aanspreekpunt voor inwoners die onraad ruiken of iets verdacht signaleren. WAS-teams doen ook, indien nodig, mee aan gemeente brede projecten, zoals de jaarwisseling en de 112 Veiligheidsdag.

Enjoy Life

Oosterheemplein 198
2721 NB Zoetermeer

Telefoon: 14 079

Meer informatie

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert