Verdere versoepelingen maatregelen Poortugaalstraat e.o.

Home > Oosterheem > Nieuws Oosterheem > Verdere versoepelingen maatregelen Poortugaalstraat e.o.

Verdere versoepelingen maatregelen Poortugaalstraat e.o.

RSS

Sinds oktober 2020 zijn in de Poortugaalstraat en omgeving maatregelen ingevoerd om de overlast in de buurt aan te pakken. Omdat de overlast sterk is afgenomen, worden de maatregelen verder versoepeld. Er is op dit moment geen aanleiding om het cameratoezicht te handhaven. De camera's worden in juni weggehaald. Het toezicht door politie en handhaving blijft wel aangescherpt.

Het samenscholingsverbod en het alcoholnuttigingsverbod waren in februari al ingetrokken. Ook het verbod op het gebruik van lachgas werd toen ingetrokken. Het gebruik van lachgas blijft verboden, omdat dit verbod inmiddels voor heel Zoetermeer geldt.

Overlast melden

Ervaart u toch overlast of ziet u een onveilige situatie? Wij vragen u dit te melden bij de politie en/of de gemeente. In noodsituaties belt u altijd 112. Meldingen zonder spoed kunt u aan de politie doorgeven via telefoonnummer 0900-8844. Meldingen voor de gemeente, bijvoorbeeld voor team Handhaving, kunt u doorgeven via telefoonnummer 14 079, via de MijnGemeente app of via het contactformulier op de gemeentelijke website www.zoetermeer.nl.

Enjoy Life

Oosterheemplein 198
2721 NB Zoetermeer

Telefoon: 14 079

Meer informatie

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert