Jacqueline Gravesteijn, missionair opbouwwerker Perron 1

Home > Oosterheem > Wijkteam > Jacqueline Gravesteijn, missionair opbouwwerker Perron 1

Jacqueline Gravesteijn, missionair opbouwwerker Perron 1

Jacqueline Gravesteijn

Sinds 1 maart 2018 werk ik met veel plezier in de wijk Oosterheem. Perron 1 is een laagdrempelig ontmoetingscentrum in de wijk Oosterheem waar iedereen welkom is. Op de locatie aan de Schiebroekstraat 1 (Middin Heemburgh) en het WZH aan de Florence Nightingalelaan 92 worden allerlei ontmoetingsactiviteiten georganiseerd.

Er worden onder andere wekelijkse ontmoetingsmaaltijden, huiswerkbegeleiding, een koffie inloopochtend, burendag, NL Doet, een 55+ wandelclub, high tea en buurtbarbecue georganiseerd. Daarnaast zijn we sinds augustus 2020 ook in het bezit van een bakfiets waar ik ook regelmatig de wijk mee in trek om buurtbewoners te ontmoeten. Dit vaak ook in samenwerking met andere organisaties in de wijk. Een voorbeeld hiervan is het tuintjesproject in samenwerking met de bewonersgroep De Wadies en een kerstactie in samenwerking met Buurtwerk en de bewonersgroep Eilandenbuurt.

Bij de meeste activiteiten word ik bijgestaan door een aantal vrijwilligers. Op deze manier hopen we een positieve bijdrage te geven aan verbindingen tussen bewoners in de wijk. Van harte nodig ik u/jullie uit om eens langs te komen of wellicht ook mee te doen.

Voor meer info kunt u contact met mij opnemen via: 06-11653972 of info@perron1zoetermeer.nl.
Ik ben bereikbaar op de werkdagen maandag, donderdag en vrijdag.

Enjoy Life

Oosterheemplein 198
2721 NB Zoetermeer

Telefoon: 14 079

Meer informatie

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert