Susanne van Veen, wijkregisseur

Home > Oosterheem > Wijkteam > Susanne van Veen, wijkregisseur

Susanne van Veen, wijkregisseur

Susanne van Veen

Ik ben wijkregisseur van de wijk Oosterheem. Ik werk vanaf 2009 bij de gemeente Zoetermeer en ik heb diverse functies uitgevoerd in het sociaal domein. De functie van wijkregisseur voer ik sinds 2019 uit. Een functie waar ik mij als een vis in het water voel. Netwerken, sociale contacten en goed weten wat er in de wijk gebeurt. Ik vind het fijn dat ik een rol kan spelen bij onder andere het signaleren en het verbinden van wijkpartners en bewoners.

Ik ben er trots op dat wijkpartners elkaar onder mijn hoede hebben weten te vinden en samenwerkingen starten. Ik vind het daarom belangrijk dat ik de wijk en de mensen die hierin werken en wonen zo goed mogelijk ken.

Ik ben bereikbaar via oosterheem@zoetermeer.nl voor vragen, advies, signalen of overige zaken die u graag met mij wilt delen. Ook hebben wij een mooie plek in de wijk namelijk Enjoy Life aan het Oosterheemplein 198 waar u altijd even binnen kunt lopen.

Enjoy Life

Oosterheemplein 198
2721 NB Zoetermeer

Telefoon: 14 079

Meer informatie

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert